Fujian Grand Machinery Equipment Co., Ltd.

Kita nyedhiyakake generator sing dipercaya, kualitas apik.

Produk kami kalebu alternator, generator set diesel,
set generator gas alam, sistem listrik lan solusi daya liyane.

Agung

Babagan awake dhewe

Fujian Grand Machinery Equipment Co., Ltd. minangka panyedhiya solusi daya, fokus ing desain, Pabrik, lan distribusi sistem tenaga.

Produk kita kalebu alternator, set generator diesel, set generator gas alam, sistem listrik lan solusi daya liyane.Minangka Produsèn alternator, Grand daya gawé brushless alternator, sawetara daya saka 8,1 kVA nganti 3000kVA, iku 100% kabel tembaga, karo Avr (Sx460, Sx440, Mx321 utawa Mx341).Regulasi voltase yaiku ± 1,0%.

  • Napa budidaya iwak gedhe saiki butuh generator diesel
  • Keperluan kanggo set generator diesel sing digunakake ing industri tani
  • Requirements kanggo Diesel Generator Sets ing Sea port
  • Prospek pengembangan generator set diesel
  • Diesel generator set gampang kanggo nginstal lan nggunakake

bubar

PAWARTA

  • Napa budidaya iwak gedhe saiki butuh generator diesel

    Output daya: Set generator diesel kudu duwe output daya sing cukup kanggo nyukupi panjaluk listrik ing peternakan.Iki kalebu nguwasani macem-macem peralatan kayata sistem ventilasi, sistem pakan, lan pompa banyu.Reliabilitas: Set generator kudu banget ...

  • Keperluan kanggo set generator diesel sing digunakake ing industri tani

    Output daya: Set generator diesel kudu duwe output daya sing cukup kanggo nyukupi panjaluk listrik ing peternakan.Iki kalebu nguwasani macem-macem peralatan kayata sistem ventilasi, sistem pakan, lan pompa banyu.Reliabilitas: Set generator kudu banget ...

  • Requirements kanggo Diesel Generator Sets ing Sea port

    Pelabuhan segara mbutuhake set generator diesel kanggo njamin sumber daya sing dipercaya lan terus-terusan.Set generator iki kudu nyukupi syarat ing ngisor iki: Output Daya: Set generator diesel kudu duwe output daya sing cukup kanggo nyukupi kabutuhan listrik ing segara ...

  • Prospek pengembangan generator set diesel

    Generator Diesel duwe prospek pangembangan sing wiyar ing mangsa ngarep.Ing ngisor iki sawetara alasan: 1. Pasokan energi sing stabil: Diesel, minangka salah sawijining jinis bahan bakar umum, nduweni pasokan sing relatif stabil.Ing sawetara wilayah utawa kahanan lingkungan, set generator diesel bisa dipercaya ...

  • Diesel generator set gampang kanggo nginstal lan nggunakake

    Gampang instalasi lan nggunakake set generator diesel minangka faktor penting ing popularitas, lan ana sawetara alasan utama: 1. Instalasi cepet: Set generator diesel biasane kalebu peralatan lengkap, kalebu generator, mesin diesel lan sistem kontrol.Iki ...