GP Power Mitsubishi Diesel Generator Set

Katrangan singkat:

MITSUBISHI diesel generator set sawetara daya: 50Hz: saka 670Kva nganti 2750Kva;SME 50Hz: saka 670Kva nganti 2500Kva;


Detail Produk

50Hz

SME50HZ

Tag produk

Spesifikasi

Mitsubishi Heavy Industries Engine & Turbocharger, Ltd. minangka pabrikan mesin diesel sing misuwur ing Jepang.Diadegake ing taun 1917, perusahaan kasebut duwe sejarah dawa nyedhiyakake mesin berkualitas tinggi kanggo macem-macem industri.
Mesin Mitsubishi dianggep dhuwur amarga linuwih, kinerja, lan efisiensi bahan bakar.Perusahaan iki duwe spesialisasi ing pangembangan lan produksi mesin diesel kanggo macem-macem aplikasi, kalebu kendaraan otomotif, peralatan konstruksi, kapal laut, generator listrik, lan mesin industri.
Kanthi fokus banget ing teknologi lan inovasi, Mitsubishi Heavy Industries Engine & Turbocharger terus-terusan nandur modal ing riset lan pangembangan kanggo nambah kinerja lan efisiensi mesin.Desain mesin lan teknologi canggih perusahaan njamin pembakaran bahan bakar sing optimal, nyuda emisi, lan netepi peraturan lingkungan sing ketat.
Mesin Mitsubishi dikenal kanthi daya tahan lan umur dawa, dadi pilihan sing disenengi kanggo para pelanggan sing ngurmati keandalan jangka panjang lan efektifitas biaya.Perusahaan kasebut uga nyedhiyakake dhukungan sawise-sales lengkap, kalebu layanan pangopènan, pasokan suku cadang, lan pitulungan teknis, njamin kepuasan pelanggan lan operasi mesin sing lancar.
Minangka perusahaan global, Mitsubishi Heavy Industries Engine & Turbocharger ngekspor mesin menyang pasar ing saindenging jagad, nggawe kemitraan sing kuat karo pelanggan internasional.Komitmen perusahaan kanggo pendekatan kualitas lan orientasi pelanggan wis entuk reputasi sing padhet minangka pimpinan ing industri mesin diesel.
Ringkesan, Mitsubishi Heavy Industries Engine & Turbocharger minangka pabrikan mesin diesel sing dipercaya, sing dipercaya, kinerja, lan efisiensi.Kanthi sejarah sing sugih babagan keunggulan teknologi lan fokus sing terus-terusan ing inovasi, perusahaan ngupayakake nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka para pelanggan lan menehi kontribusi kanggo kemajuan macem-macem industri ing saindenging jagad.

1111
MITSUBISHI DIESEL GENERATOR SET (2)
11123

Fitur

*Kekuwatan teknis: Mitsubishi nduweni tim R&D sing kuwat lan kekuatan teknis
*Unit Mitsubishi menehi perhatian marang kualitas lan keandalan produk, lan nindakake produksi lan tes kanthi ketat karo standar kualitas internasional.Produk mesin nduweni karakteristik umur dawa lan daya tahan sing kuat, lan bisa mlaku kanthi stabil ing macem-macem lingkungan sing angel.Ing wektu sing padha, unit Mitsubishi uga nyedhiyakake layanan sawise-sales lengkap, kalebu dhukungan teknis, pasokan suku cadang, lan sapiturute, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa njaluk bantuan sing tepat wektu lan profesional.
*Irit Bahan Bakar: Mesin unit Mitsubishi unggul ing babagan irit bahan bakar.Liwat desain inovatif lan sarana teknis, perusahaan wis entuk efisiensi pembakaran sing optimal lan panggunaan energi, saengga bisa nyuda konsumsi bahan bakar lan emisi karbon.Iki ndadekake mesin unit Mitsubishi duwe kaluwihan kanggo ngirit energi lan nglindhungi lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak Kapasitas Oli Lub
    kVA kW kVA kW L L/h L
    GPSL737 737 590 670 536 S6R2-PTA 6 29.96 144 100
    GPSL825 825 990 750.0 600 S6R2-PTAA 6 29.96 160 100
    GPSL853 853 682 775 620 S12A2-PTA 12 33.93 171 120
    GPSL1133 1133 906 1030 824 S12H-PTA 12 37.11 226 200
    GPSL1155 1155 924 1050 840 S12H-PTA 12 37.11 226 200
    GPSL1382 1382 1106 1256 1005 S12R-PTA 12 49.03 266 180
    GPSL1415 1415 1132 1285 1028 S12R-PTA 12 49.03 268 180
    GPSL1540 1540 1232 1400 1120 S12R-PTA2 12 49.03 277 180
    GPSL1650 1650 1320 1500 1200 S12R-PTAA2 12 49.03 308 180
    GPSL1815 1815 1452 1650 1320 S16R-PTA 16 65.37 355 230
    GPSL1925 1925 1540 1750 1400 S16R-PTA 16 65.37 355 230
    GPSL2090 2090 1672 1900 1520 S16R-PTA2 16 65.37 376 230
    GPSL2200 2200 1760 2000 1600 S16R-PTAA2 16 65.37 404 230
    GPSL2475 2475 1980 2250 1800 S16R2-PTAW 16 79.9 448 290
    GPSL2750 2750 2200 2500 2000 S16R2-PTAW-E 16 79.9 498 290
    Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak
    kVA kW kVA kW L L/h
    GPSL737 737 590 670 536 S6R2-PTA-C 6 29.96 144
    GPSL825 825 990 750.0 600 S6R2-PTAA-C 6 29.96 160
    GPSL1382 1382 1106 1256 1005 S12R-PTA-C 12 49.03 266
    GPSL1415 1415 1132 1285 1028 S12R-PTA-C 12 49.03 268
    GPSL1540 1540 1232 1400 1120 S12R-PTA2-C 12 49.03 277
    GPSL1650 1650 1320 1500 1200 S12R-PTAA2-C 12 49.03 308
    GPSL1815 1815 1452 1650 1320 S16R-PTA-C 16 65.37 355
    GPSL1925 1925 1540 1750 1400 S16R-PTA-C 16 65.37 355
    GPSL2090 2090 1672 1900 1520 S16R-PTA2-C 16 65.37 376
    GPSL2200 2200 1760 2000 1600 S16R-PTAA2-C 16 65.37 404
    GPSL2500 2500 2000 2250 1800 S16R2-PTAW-C 16 79.9 448
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita