GP Power Yangdong Diesel Generator Set

Katrangan singkat:

YANGDONG diesel generator set sawetara daya: 50Hz: saka 7Kva nganti 66Kva;60Hz: saka 9Kva nganti 77Kva;


Detail Produk

50Hz

60Hz

Tag produk

Spesifikasi

Yangdong Co., Ltd minangka anak perusahaan saka YTO Group.
Yangdong Co., Ltd kanthi konsep "integritas, pragmatis, inovatif" kanggo nyedhiyakake produk berteknologi tinggi, berkinerja tinggi, bermutu lan layanan kelas siji kanggo tujuan kasebut, netepi inovasi ilmiah lan teknologi, dadi ahli ing solusi terpadu daya .Perusahaan nambah upaya R&D, ngandelake keunggulan teknis Pusat Teknis Nasional YTO Group lan kerja sama karo Institut Riset Southwest, Austria AVL, FEV, Jerman FEV lan Jepang YAMAHA, akeh agensi sing misuwur ing donya, nggunakake sistem bahan bakar sing dikontrol elektronik EGR. sistem, sistem DPF, lan prestasi ngelmu lan teknologi internasional liyane, kanggo sawetara lengkap transformasi teknologi, wis kasil rampung kanggo nggawe riset lan pangembangan produk diesel ketemu Euro.

YANGDONG DIESEL GENERATOR SET (2)
YANGDONG DIESEL GENERATOR SET (3)
YANGDONG DIESEL GENERATOR SET (1)
4
3

Ⅲ, Ⅳ standar emisi, lan duwe hak properti intelektual independen lengkap.Perusahaan saiki lagi nggarap pangembangan produk sing bisa nyukupi standar emisi EuroⅤ.
Ing taun 1984, kita kasil ngembangaken mesin diesel 480 kendaraan pisanan, sawise 30 taun pembangunan, wis dadi basis produksi diesel multi-silinder paling gedhé cilik, mesin diesel multi-silinder, karo output taunan 300 000 mesin diesel kapasitas, kita duwe 18 jinis dhasar saka mesin diesel multi-silinder, bolongan saka 80-110mm, pamindahan saka 1.3-4.5L, tutup daya 10-105kW.Produk cocok kanggo mobil penumpang, kendaraan komersial, truk kacepetan rendah, traktor, generator set, pompa pemadam kebakaran, pompa banyu, gabungan, mesin konstruksi, unit laut, unit AC lan bis pendukung liyane.
Yangdong Co., Ltd wis lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001 lan sertifikasi sistem kualitas ISO / TS16949, mesin diesel multi-silinder bore cilik minangka sertifikat inspeksi kualitas produk nasional, mesin diesel Yangdong nampa 10 taun berturut-turut, "Jiangsu Brand Famous", " Produk Terpercaya Provinsi Jiangsu" lan liya-liyane.sawetara produk sing disertifikasi dening EPA AS, E-mark Uni Eropa lan sertifikasi CE.

Fitur

* Nyaman: Kurang getaran lan swara.
* Reliabilitas: Sistem pendinginan mesin ditingkatake kanggo nyuda beban panas.
* Perlindungan lingkungan
* Konsumsi bahan bakar sithik
Teknologi:
Desain gabungan ditindakake dening China YTO group corp.lan pusat R&D sing misuwur ing saindenging jagad. Teknologi mesin diesel canggih ing omah lan ing kapal diintegrasi. Adhedhasar teknologi CAD / UG 3D lan analisis CAE kanthi nggunakake kabeh kaku anyar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak Kapasitas Oli Lub
    kVA kW kVA kW L L/h L
    GPY10 10 8 9 7 YD380D 3 1.357 3.1 5.5
    GPY11 11 9 10 8 YD385D 3 1.532 3.3 5.5
    GPY14 14 11 13 10 YD480D 4 1.809 4.2 6.5
    GPY15 15 12 14 11 YD4KD(YD485D) 4 2.043 4.4 6.5
    GPY17 17 13 15 12 YND485D 4 2.156 5 6.5
    GPY21 21 17 19 15 YND490D 4 2.417 5.9 6.5
    GPY22 22 18 20 16 YSD490D 4 2.54 5.9 7.5
    GPY25 25 20 23 18 Y490D-P 4 2.67 7 7.5
    GPY28 28 22 25 20 Y495D 4 2.997 7.7 7.5
    GPY30 30 24 28 22 Y4100D 4 3.707 8.5 8.2
    GPY33 33 26 30 24 Y4102D 4 3.875 9.2 8.2
    GPY40 40 32 36 29 Y4105D 4 4.1 10.5 8.5
    GPY41 41 33 38 30 Y4102ZD 4 3.875 11 8.5
    GPY50 50 40 45 36 Y4102ZLD 4 3.875 12.9 8.5
    GPY55 55 44 50 40 Y4105ZLD 4 4.1 14.4 8.5
    GPY66 66 53 60 48 YD4EZLD 4 4.1 16.4 9
    Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak
    kVA kW kVA kW L L/h
    GPY12 12 10 11 9 YD380D 3 1.375 3.7
    GPY14 14 11 13 10 YD385D 3 1.532 3.9
    GPY17 17 13 15 12 YD480D 4 1.809 4.8
    GPY21 21 17 19 15 YD4KD(YD485D) 4 2.043 5.3
    GPY22 22 18 20 16 YND485D 4 2.156 5.9
    GPY25 25 40 23 18 YND490D 4 2.417 7
    GPY26 26 21 24 19 YSD490D 4 2.54 7
    GPY30 30 24 28 22 Y490D-P 4 2.67 7.8
    GPY33 33 26 30 24 Y495D 4 2.997 8.6
    GPY34 34 28 31 25 Y4100D 4 3.707 9.3
    GPY41 41 33 38 30 Y4102D 4 3.875 10.9
    GPY47 47 37 43 34 Y4105D 4 4.1 12.4
    GPY50 50 40 45 36 Y4102ZD 4 3.875 13.1
    GPY55 55 44 50 40 Y4102ZLD 4 3.875 14.2
    GPY62 62 50 56 45 Y4105ZLD 4 4.1 15.7
    GPY77 77 62 70 56 YD4EZLD 4 4.1 17.6
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita