GP Power ISUZU Diesel Generator Set

Katrangan singkat:

ISUZU diesel generator set sawetara daya: 50Hz: saka 18Kva nganti 41Kva;60Hz: saka 20Kva nganti 55Kva;


Detail Produk

50Hz

60Hz

Tag produk

Spesifikasi

Jiangxi Isuzu Motors Co., Ltd., sing umum dikenal minangka Jiangxi Isuzu, minangka produsen mesin diesel sing adhedhasar ing Jiangxi, China.Madeg ing taun 1998, perusahaan iki minangka usaha patungan antara Isuzu Motors Limited lan Jiang ling Motors Corporation Group.
Jiangxi Isuzu duwe spesialisasi ing produksi mesin diesel sing berkualitas lan dipercaya kanggo macem-macem aplikasi, kalebu kendaraan komersial, peralatan konstruksi, lan mesin industri.Mesin perusahaan kasebut dikenal kanthi daya tahan, efisiensi bahan bakar, lan emisi sing sithik, kanthi standar internasional sing ketat.
Kanthi fokus sing kuat ing riset lan pangembangan, Jiangxi Isuzu terus-terusan ngupayakake inovasi lan nambah produke.Perusahaan nandur modal ing teknologi mutakhir lan makarya kanthi rapet karo mitra kanggo ngembangake desain mesin canggih lan ningkatake kinerja sakabehe.

_MG_6026
svasdb (2)

Jiangxi Isuzu setya nyedhiyakake dhukungan lan layanan pelanggan sing luar biasa.Perusahaan nawakake macem-macem layanan sawise-sales lengkap, kalebu pitulungan teknis, pasokan suku cadang, lan latihan pangopènan.Jaringan pusat layanan sing sah njamin para pelanggan nampa dhukungan sing cepet lan efisien ing ngendi wae.
Saliyane pasar domestik, Jiangxi Isuzu ngekspor mesin diesel menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, entuk reputasi sing unggul ing kualitas lan kinerja.Perusahaan terus ngembangake kehadiran global lan nggawe kemitraan sing kuat karo pelanggan internasional.I
Ringkesan, Jiangxi Isuzu minangka panyedhiya mesin diesel sing misuwur amarga linuwih, efisiensi, lan ramah lingkungan.Kanthi komitmen kanggo inovasi lan kepuasan pelanggan, perusahaan terus nduwe peran penting kanggo nguwasani macem-macem industri ing saindenging jagad.

Fitur

*Kualitas apik
* Ngirit energi lan perlindungan lingkungan
* Dipercaya lan awet
* Multi fungsi:
* Layanan sawise-sales lengkap


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak Kapasitas Oli Lub
    kVA kW L L/h L
    22.5 18 JE493DB-04 4 2.771 4.9 5.6
    25 20 JE493DB-02 4 2.771 5.5 5.6
    30 24 JE493ZDB-04 4 2.771 6.3 5.6
    37.5 30 JE493ZLDB-02 4 2.771 7.5 5.6
    Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak
    kVA kW kVA kW L L/h
    GPI28 28 22 25 20 JE493DB-03 4 2.771 5.5
    GPI33 33 26.4 30 24 JE493DB-01 4 2.771 6.6
    GPI41 41 33 37.5 30 JE493ZDB-03 4 2.771 7.9
    GPI55 55 44 50 40 JE493ZLDB-01 4 2.771 10.0
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita