GP Power Perkins Diesel Generator Set

Katrangan singkat:

PERKINS diesel generator set sawetara daya: 50Hz: saka 7Kva nganti 2500Kva;60Hz: saka 9Kva nganti 1650Kva;


Detail Produk

50Hz

60Hz

Tag produk

Spesifikasi

Perkins Engines minangka produsen mesin diesel lan gas sing misuwur, nawakake macem-macem solusi daya kanggo macem-macem aplikasi.Kanthi keahlian lan inovasi luwih saka 85 taun, Perkins diakoni sacara global amarga teknologi mesin sing dipercaya lan efisien.
Mesin Perkins dikenal kanthi kinerja dhuwur, daya tahan, lan efisiensi bahan bakar.Padha dirancang kanggo ngirim output daya ngédap nalika nyilikake konsumsi bahan bakar.Kanthi teknik canggih lan nggunakake teknologi modern, mesin Perkins nyedhiyakake torsi sing apik lan emisi sing sithik, dadi ramah lingkungan.
Mesin iki akeh digunakake ing industri kayata pertanian, konstruksi, pembangkit listrik, lan transportasi.Perkins nawakake macem-macem mesin sing komprehensif, wiwit saka mesin kompak cilik nganti mesin industri gedhe, njamin ana pilihan sing cocog kanggo saben aplikasi.

hfgd
geger (3)
PERKINS DIESEL GENERATOR SET (1)

Mesin Perkins dianggep dhuwur amarga linuwih lan umur dawa.Dibangun kanthi nggunakake bahan berkualitas tinggi lan ngalami tes sing ketat lan langkah-langkah kontrol kualitas kanggo njamin kinerja sing unggul lan daya tahan produk.Perkins uga nyedhiyakake layanan lan dhukungan lengkap, kalebu kasedhiyan spare parts lan pitulungan teknis, njamin kepuasan pelanggan lan katentreman atine.
Saliyane mesin, Perkins nawakake macem-macem aksesoris lan komponen mesin, kalebu saringan, radiator, lan sistem kontrol.Aksesoris iki dirancang kanggo ningkatake kinerja, efisiensi, lan umur dawa mesin Perkins, nyedhiyakake solusi daya lengkap kanggo macem-macem industri.
Sakabèhé, mesin Perkins dipercaya pelanggan ing saindenging jagad amarga kinerja, linuwih, lan efisiensi sing luar biasa.Kanthi komitmen sing kuat kanggo inovasi lan kepuasan pelanggan, Perkins terus ngirim teknologi mesin sing canggih kanggo nyukupi kabutuhan tenaga industri ing saindenging jagad.

Fitur

* Reliabilitas: Unit Perkins dikenal kanthi linuwih sing luar biasa.Mesin kasebut digawe kanthi bahan bermutu tinggi lan ngalami tes sing ketat lan langkah-langkah kontrol kualitas kanggo njamin operasi sing stabil ing macem-macem kahanan kerja.
* Ekonomi: Unit Perkins dikenal kanthi ekonomi bahan bakar sing apik banget.Dheweke nampilake teknologi mesin modern lan sistem kontrol kanggo ngoptimalake panggunaan bahan bakar lan kanthi mangkono nyuda biaya operasi.Apa mlaku ing wektu sing suwe utawa ing beban sing terus-terusan, unit Perkins nyedhiyakake kinerja sing efisien.
* Gampang pangopènan: Unit Perkins prasaja ing desain lan gampang kanggo njaga.Dheweke duwe komponen sing dipercaya lan bagean sing gampang diganti lan didandani.Kajaba iku, Perkins nyedhiyakake layanan lan dhukungan sawise dodolan ing saindenging jagad, kalebu pangopènan biasa, pasokan suku cadang lan dhukungan teknis, kanggo njamin operasi stabil jangka panjang unit kasebut.
* Fleksibilitas: Unit Perkins nyedhiyakake macem-macem daya kanggo nyukupi kabutuhan lapangan aplikasi sing beda-beda.Apa generator domestik cilik utawa aplikasi industri gedhe, Perkins duwe solusi paket sing tepat.Kajaba iku, Perkins nawakake uga pilihan khusus kanggo nyukupi kabutuhan lan syarat khusus pelanggan.
Umumé, unit Perkins dikenal kanthi linuwih, ekonomi, gampang pangopènan lan keluwesan.Apa digunakake minangka sumber daya darurat, panyedhiya energi utami utawa aplikasi industri, unit Perkins menehi kinerja lan linuwih sing luar biasa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak Kapasitas Oli Lub
    kVA kW kVA kW L L/h L
    GPP10 10 8 9 7 403A-11G1 3 1.131 2.6 4.9
    GPP10 10 8 9 7 403D-11G 3 1.131 2.6 4.9
    GPP14 14 11 13 10 403A-15G1 3 1.496 3.67 6
    GPP14 14 11 13 10 403D-15G 3 1.496 3.67 6
    GPP16 16 13 15 12 403A-15G2 3 1.496 4.3 6
    GPP22 22 18 20 16 404A-22G1 4 2.216 5.3 10.6
    GPP22 22 18 20 16 404D-22G 4 2.216 5.3 10.6
    GPP30 30 24 28 22 404D-22TG 4 2.216 7.1 10.6
    GPP33 33 26 30 24 1103A-33G(UK) 3 3.3 7.2 8.3
    GPP50 50 40 45 36 1103A-33TG1(UK) 3 3.3 7.2 8.3
    GPP66 66 53 60 48 1103A-33TG2(UK) 3 3.3 14.6 8.3
    GPP71 71 57 65 52 1104A-44TG1 4 4.4 14.8 8
    GPP88 88 70 80 64 1104A-44TG2 4 4.4 18.7 8
    GPP88 88 70 80 64 1104C-44TAG1 4 4.4 18.6 8
    GPP100 100 80 90 72 1006TG1A 6 5.99 21.8 16.1
    GPP110 110 88 100 80 1104C-44TAG2 4 4.4 22.6 8
    GPP150 150 120 135 108 1106A-70TG1 6 7.01 30.28 16.5
    GPP158 158 126 143 114 1106D-E70TAG2 6 7.01 35 16.5
    GPP165 165 132 150 120 1106A-70TAG2 6 7.01 33.4 16.5
    GPP165 165 132 150 120 1106D-E70TAG3 6 7.01 37.5 16.5
    GPP200 200 160 180 144 1106A-70TAG3 6 7.01 41.6 16.5
    GPP200 200 160 180 144 1106D-E70TAG4 6 7.01 48.3 17.5
    GPP220 220 176 200 160 1106A-70TAG4 6 7.01 45.8 16.5
    GPP250 250 200 230 184 1506A-E88TAG2 6 8.8 48.6 41
    GPP275 275 220 250 200 1506A-E88TAG3 6 8.8 55.5 41
    GPP300 300 240 275 220 1506A-E88TAG4 6 8.8 60.2 41
    GPP325 325 260 295 236 1506A-E88TAG5 6 8.8 64.9 41
    GPP400 400 320 350 280 2206C-E13TAG2 6 12.5 75 40
    GPP450 450 360 400 320 2206C-E13TAG3 6 12.5 85 40
    GPP500 500 400 438 350 2206C-E13TAG6 6 12.5 75 40
    GPP500 500 400 450 360 2506C-E15TAG1 6 15.2 99 62
    GPP550 550 440 500 400 2506C-E15TAG2 6 15.2 106 62
    GPP660 660 528 600 480 2806C-E18TAG1A 6 18.13 129 62
    GPP700 700 560 650 520 2806A-E18TAG2 6 18.13 132 62
    GPP825 825 660 750 600 4006-23TAG2A 6 22.921 155 113.4
    GPP900 900 720 800 640 4006-23TAG3A 6 22.921 172 113.4
    GPP1000 1000 800 900 720 4008TAG1A 8 30.561 195 153
    GPP1100 1100 880 1000 800 4008TAG2A 8 30.561 215 153
    GPP1250 1250 1000 1125 900 4008-30TAG3 8 30.561 244 153
    GPP1375 1375 1100 1250 1000 4012-46TWG2A(India) 12 45.842 258 177
    GPP1500 1500 1200 1375 1100 4012-46TWG3A(India) 12 45.842 281 177
    GPP1650 1650 1320 1500 1200 4012-46TAG2A(India) 12 45.842 310 177
    GPP1875 1875 1500 1710 1368 4012-46TAG3A(India) 12 45.842 370 177
    GPP2000 2000 1600 1850 1480 4016TAG1A 16 61.123 383 214
    GPP2250 2250 1800 2000 1600 4016TAG2A 16 61.123 434 214
    GPP2500 2500 2000 2250 1800 4016-61TRG3 16 61.123 470 213
    Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak
    kVA kW kVA kW L L/h
    GPP12 12 10 11 9 403D-11G 3 1.131 3
    GPP17 17 14 16 13 403D-15G 3 1.496 4.3
    GPP27 27 21 24 19 404D-22G 4 2.216 6.2
    GPP36 36 29 33 26 404D-22TG 4 2.216 8.3
    GPP39 39 31 35 28 1103A-33G(UK) 3 3.3 8.6
    GPP55 55 44 50 40 1103A-33TG1(UK) 3 3.3 12.9
    GPP75 75 60 68 54 1103A-33TG2(UK) 3 3.3 16.6
    GPP83 83 66 75 60 1104A-44TG1 4 4.4 17.8
    GPP100 100 80 90 72 1104C-44TAG1 4 4.4 22
    GPP125 125 100 113 90 1104C-44TAG2 4 4.4 26.9
    GPP179 179 143 168 134 1106D-E70TAG2 6 7.01 39.7
    GPP191 191 153 170 136 1106D-E70TAG3 6 7.01 42.3
    GPP219 219 175 200 160 1106D-E70TAG4 6 7.01 48.3
    GPP250 250 200 225 180 1106D-E70TAG5 6 7.01 54.4
    GPP269 269 215 245 196 1506A-E88TAG1 6 8.8 54.2
    GPP313 313 250 281 225 1506A-E88TAG3 6 8.8 63.1
    GPP344 344 275 313 250 1506A-E88TAG4 6 8.8 63.1
    GPP375 375 300 338 270 1506A-E88TAG5 6 8.8 77.1
    GPP438 438 350 394 315 2206C-E13TAG2 6 12.5 84
    GPP500 500 400 438 350 2206A-E13TAG6 6 12.5 91
    GPP550 550 440 500 400 2506C-E15TAG1(AS) 6 15 100
    GPP625 625 500 569 455 2506C-E15TAG3(AS) 6 15.2 121
    GPP688 688 550 625 500 2806A-E18TAG2(AS) 6 18.13 127
    GPP825 825 660 750 600 4006-23TAG2A(India) 6 22.921 176
    GPP1100 1100 880 1000 800 4008TAG2(India) 8 30.561 215
    GPP1375 1375 1100 1250 1000 4012-46TWG2A(India) 12 45.842 266
    GPP1650 1650 1320 1500 1200 4012-46TAG2A(India) 12 45.842 319
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita