Babagan awake dhewe

Fujian Grand Machinery Equipment Co., Ltd.

Iku panyedhiya solusi daya, fokus ing desain, Pabrik, lan distribusi sistem daya.

Produk kita kalebu alternator, set generator diesel, set generator gas alam, sistem listrik lan solusi daya liyane.
Minangka produsen alternator,Grand power mrodhuksi brushless alternator, sawetara daya saka 8.1kVA nganti 3000kVA, iku 100% kabel Tembaga, karo Avr (Sx460, Sx440, Mx321 utawa Mx341).regulasi voltase punika ± 1.0%.

Apa Pilih Kita

Iku gampang disambungake karo jaringan daya utawa alternator liyane.Standar 2/3 Jarak nduwurke tumpukan mriksa gedhe banget midline current.Balanced rotor karo siji utawa loro nutup bantalan werni.
Kita uga ngasilake Generator Magnetik Permanen, lan Generator Kompak, kisaran daya 50Hz saka 6.3 kVA nganti 250 kVA; sawetara daya 60 Hz saka 7.5kVA nganti 300kVA.
Minangka set generator profesional, Grand power wis nggawe kemitraan strategis jangka panjang karo produsen mesin terkenal internasional kayata Cummins, Perkins,
Mitsubishi, MTU, lan produsen alternator kayata Leroy-somer, Stamford, lan sawetara mesin terkenal Cina (Weichai, Yuchai, SDEC, Yangdong lan kofo) pabrikan uga. janji lan nguber langgeng.

pabrik-7

pabrik-9

pabrik-81

pabrik-61

pabrik-42

pabrik-32

pabrik-5

pabrik-21

Kualitas lan Teknologi

Wiwit 2007, kita wis setya dadi ahli kelas donya ing sumber daya, karo teknologi dhuwur, kontrol kualitas ketat, pas wektune sawise-layanan.Produk kita akeh digunakake ing Bangunan Komersial, Pelabuhan Udara, Pelabuhan Laut, Perumahan, Manufaktur, Pusat Data, rumah sakit, Rental, Infrastruktur Umum, Kendaraan Rekreasi, Mobile Komersial, Pertanian, Konstruksi, Pertahanan, Telekomunikasi, Pertambangan, Minyak lan Gas lapangan lan jinis segmen liyane.
Grand Machinery perusahaan mbayar manungsa waé kanggo kabeh rincian, lan customizes saben siji saka generator pesawat sawise evaluasi pepek saka kahanan instalasi kayata kahanan lingkungan, dikarepake daya, sumber bahan bakar lan kabutuhan customer, entuk lan kinerja optimal.
Kanthi sesanti "ing ngendi ana daya Grand, ana lampu", kita bakal terus nyedhiyakake generator sing dipercaya lan berkualitas.

cer (2)

cer (1)

cer (3)

cer (4)