GP Power Ricardo Diesel Generator Set

Katrangan singkat:

RICARDO diesel generator set sawetara daya: 50Hz: saka 12Kva nganti 292Kva;60Hz: saka 13Kva nganti 316Kva;


Detail Produk

50Hz

Tag produk

Spesifikasi

China Ricardo Engine: China Ricardo Engine minangka merek mesin terkemuka sing diprodhuksi ing China.Iki minangka produk kolaborasi antarane ahli teknis Cina lan internasional, nggabungake teknologi canggih lan desain inovatif.
Mesin Ricardo dikenal kanthi kinerja dhuwur, efisiensi, lan linuwih.Iki digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu tetanèn, pertambangan, konstruksi, transportasi, lan pembangkit listrik.
Mesin Ricardo China nduweni konstruksi sing kuat lan awet, njamin umur dawa lan biaya pangopènan sing murah.Iki nggunakake sistem injeksi bahan bakar lan pembakaran sing canggih, sing ngasilake efisiensi bahan bakar lan suda emisi.

RICARDO DIESEL GENERATOR SET (2)
RICARDO DIESEL GENERATOR SET (3)
RICARDO DIESEL GENERATOR SET (1)
ric (1)
ric (2)
ric (3)

Kajaba iku, mesin kasebut dirancang kanggo nahan kahanan sing angel sing asring ditemoni ing lingkungan kerja sing nuntut.Padha duwe sistem cooling banget sing nyegah overheating lan njamin kinerja optimal sanajan ing beban abot.
Ing babagan output daya, China Ricardo Engine nawakake macem-macem pilihan kanggo nyukupi macem-macem syarat.Apa mesin portabel cilik utawa industri gedhe, mesin Ricardo bisa ngirim tenaga sing dibutuhake kanggo proyek kasebut.
Kajaba iku, China Ricardo Engine didhukung dening layanan sawise-sales lengkap lan jaringan dhukungan, njamin kepuasan pelanggan lan katentreman atine.Iki kalebu akses menyang spare parts, pitulungan teknis, lan program pangopènan biasa.
Ing ringkesan, China Ricardo Engine minangka mesin sing dipercaya, efisien, lan tahan lama sing diprodhuksi ing China.Kanthi teknologi canggih, macem-macem pilihan daya, lan dhukungan sawise dodolan sing apik, iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.

Keuntungan & Fitur

*Kauntungan teknis: China Ricardo minangka merek mesin sing diprodhuksi kanthi kerjasama ahli teknis Cina lan internasional.Iki nggabungake teknologi canggih lan desain inovatif kanthi kinerja dhuwur, efisiensi dhuwur lan linuwih.
*Adaptasi kanggo macem-macem kabutuhan: Mesin Ricardo akeh digunakake ing lapangan kayata tetanèn, pertambangan, konstruksi, transportasi lan pembangkit listrik.Bisa nyukupi macem-macem kabutuhan, manawa mesin portabel cilik utawa mesin industri gedhe.* Awet lan Bisa Dipercaya: Mesin Ricardo nduweni struktur sing kuwat lan awet, njamin umur layanan sing dawa lan biaya pangopènan sing murah.Iki nggunakake injeksi bahan bakar lan sistem pembakaran sing canggih kanggo nambah efisiensi bahan bakar lan nyuda emisi.

*Adaptasi kanggo lingkungan sing atos: Mesin Ricardo bisa nindakake kinerja sing apik banget ing lingkungan kerja sing atos.Nduwe sistem pendinginan sing apik banget sing nyegah overheating lan njamin kinerja puncak ing beban sing abot.
* Output daya sing kuat: Mesin Ricardo nyedhiyakake macem-macem pilihan output daya kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan.Apa mesin portabel cilik utawa mesin industri gedhe, mesin Ricardo nyedhiyakake tenaga sing dibutuhake.
*Layanan sawise-sales: Mesin Ricardo nduweni layanan sawise-sales lengkap lan jaringan dhukungan kanggo njamin kepuasan pelanggan lan gampang digunakake.Iki kalebu pasokan suku cadang, dhukungan teknis lan program pangopènan biasa.
Kanggo nyimpulake, mesin Ricardo Cina minangka mesin sing dipercaya, efisien lan awet digawe ing China.Kanthi teknologi canggih, macem-macem pilihan daya lan dhukungan sawise dodolan sing apik, iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Genset Kab Daya siyaga Daya Perdana Model Engine Nomer Silinder Pamindahan Rated Konsumsi Bahan Bakar @ 100% mbukak
    kVA kW kVA kW L L/h
    GPR28 28 22 25 20 K4100D 4 3.61 9.14
    GPR33 33 26 30 24 K4100D 4 3.61 9.14
    GPR41 41 33 38 30 K4100ZD 4 3.61 12.4
    GPR55 55 44 50 40 N4105ZD 4 4.15 14.82
    GPR66 66 53 60 48 D4105ZD 4 4.33 14.82
    GPR78 78 62 70 56 R4105AZLD 4 4.33 17.47
    GPR88 88 70 80 64 R4110ZD 4 4.33 19.85
    GPR104 104 83 94 75 R6105ZD1 6 6.49 22.24
    GPR138 138 110 125 100 R6105AZLD 6 6.75 28.21
    GPR165 165 132 150 120 R6105IZLD 6 7 33.85
    GPR200 200 160 180 144 R6110ZLD 6 8.01 43.6
    GPR220 220 176 200 160 6D10D180A 6 9.73 47.3
    GPR275 275 220 250 200 6D10D235A 6 10.09 63.17
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita