Generator diesel tipe bisu berpendingin udara

Katrangan singkat:

Unit bisu sing didhelikake Air yaiku set generator sing dirancang khusus kanggo nyuda gangguan lan nggawe generasi daya bisu.Iku adopts sistem boros panas online-digawe adhem lan bahan bisu, kang bisa èfèktif nyuda gangguan lan geter, lan nyedhiyani lingkungan kerja luwih nyaman lan sepi.


Detail Produk

Spesifikasi 2.8kw-7.7kw

Spesifikasi 7.5KW-10KW

Tag produk

Informasi rinci

Generator jinis bisu sing digawe adhem hawa nggunakake desain penggemar lan sink panas sing maju, lan teknologi boros panas sing digawe adhem hawa konveksi kanthi efektif nyuda suhu kerja pesawat lan nambah efisiensi boros panas.Ing wektu sing padha, materi sing sepi bisa nyerep lan ngisolasi gangguan, saéngga nyuda gangguan sing diasilake dening set generator.

Generator diesel tipe silent berpendingin udara (5)
Generator diesel tipe silent berpendingin udara (3)

Fitur Listrik

Unit kasebut nganggo sistem kontrol modern, sing bisa mujudake fungsi kayata wiwitan lan mandheg otomatis, regulasi kacepetan lan proteksi.Ing wektu sing padha, uga dilengkapi piranti proteksi sing bisa dipercaya, kalebu proteksi kakehan, ing proteksi voltase, proteksi voltase, lan liya-liyane, kanggo njamin keamanan lan linuwih saka set generator sajrone operasi.

Generator jinis bisu sing adhem hawane digunakake ing kahanan sing mbutuhake gangguan lan lingkungan sing sepi, kayata papan omah, rumah sakit, sekolah, ruang konferensi, teater, lan liya-liyane. Ora mung bisa nyedhiyakake sumber daya sing stabil lan dipercaya, nanging uga nyuda polusi swara, nglindhungi lingkungan lan kesehatan manungsa.

Kauntungan generator jinis bisu sing adhem hawa

1) Tugas berat mesin wesi

2) Gampang narik mundur wiwitan

3) Muffler gedhe njamin operasi sepi

4) Kabel output DC

Pilihan

Listrik diwiwiti kanthi baterei

Kit transportasi roda

Piranti Sistem Transfer Otomatis (ATS).

Sistem Remote Control


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model

    DG3500SE

    DG6500SE

    DG6500SE

    DG7500SE

    DG8500SE

    DG9500SE

    Output Maks (kW)

    3.0/3.3

    5/5.5

    5.5/6

    6.5

    6.5/4

    7.5/7.7

    Rated Output (kW)

    2.8/3

    4.6/5

    5/5.5

    5.5/6

    6/6.5

    7/7.2

    Tegangan AC (V)

    110/120.220.230.240.120/240.220/380.230/400.240/415

    Frekuensi (Hz)

    50/60

    Kacepetan mesin (rpm)

    3000/3600

    Faktor Daya

    1

    Output DC (V/A)

    12V/8.3A

    Urutane

    Fase Tunggal utawa Tiga Fase

    Tipe Alternator

    Self- Bungah, 2- Kutub, Alternator Tunggal

    Sistem wiwitan

    Listrik

    Tingkat Noise (dB ing 7m)

    65-70 dB

    Kapasitas Tangki Bahan Bakar (L)

    16

    Kerja terus menerus (hr)

    13/12.2

    8.5/7.8

    8.2/7.5

    8/7.3

    7.8/7.4

    7.5/7.3

    Model Engine

    178F

    186FA

    188FA

    188FA

    192FC

    195F

    Tipe Engine

    Single-Silinder, Vertikal, 4-Stroke Air-Cooled Engine Diesel

    Pamindahan (cc)

    296

    418

    456

    456

    498

    531

    Bore×Stroke (mm)

    78×64

    86×72

    88×75

    88×75

    92×75

    95×75

    Tingkat Konsumsi Bahan Bakar (g/kW/h)

    ≤295

    ≤280

    Tipe Bahan Bakar

    0 # utawa -10 # Minyak Diesel Cahya

    Volume Minyak Pelumas (L)

    1.1

    6.5

    Sistem Pembakaran

    Injeksi Langsung

    Fitur standar

    Voltmeter, Soket Output AC, Pemutus Sirkuit AC, Lansiran Oli

    Fitur opsional

    Roda Sekawan Sisi, Meter Digital, ATS, Remote Control

    Ukuran (L * W * H) (mm)

    D:950x550x830 S:890x550x820

    Bobot reged (kg)

    136

    156

    156.5

    157

    163

    164

    Model

    DG11000SE

    DG11000SE+

    DG12000SE

    DG12000SE+

    Output Maks (kW)

    8

    8.5

    9

    10

    Rated Output (kW)

    7.5

    8

    8.5

    9.5

    Tegangan AC (V)

    110/120.220.230.240.120/240.220/380.230/400.240/415

    Frekuensi (Hz)

    50

    Kacepetan mesin (rpm)

    3000

    Faktor Daya

    1

    Output DC (V/A)

    12V/8.3A

    Urutane

    Fase Tunggal utawa Tiga Fase

    Tipe Alternator

    Bungah dhewe

    Sistem wiwitan

    Listrik

    Tingkat Noise (dB ing 7m)

    70-73 dB

    Kapasitas Tangki Bahan Bakar (L)

    30

    Kerja terus menerus (hr)

    12

    Model Engine

    1100F

    1103F

    Tipe Engine

    Silinder Tunggal, Vertikal, 4-Stroke, Mesin Diesel Berpendingin Udara

    Pamindahan (cc)

    660

    720

    Bore×Stroke (mm)

    100×84

    103×88

    Tingkat Konsumsi Bahan Bakar (g/kW/h)

    ≤230

    Tipe Bahan Bakar

    0 # utawa -10 # Minyak Diesel Cahya

    Volume Minyak Pelumas (L)

    2.5

    Sistem Pembakaran

    Injeksi Langsung

    Fitur standar

    Voltmeter, Soket Output AC, Pemutus Sirkuit AC, Lansiran Oli

    Fitur opsional

    Roda Sekawan Sisi, Meter Digital, ATS, Remote Control

    Ukuran (L * W * H) (mm)

    A: 1110 × 760 × 920 B: 1120 × 645 × 920

    Bobot reged (kg)

    A:220 B:218

    A:222 B:220

    A:226 B:224

    A:225 B:223

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita