Set generator tipe open gas alam

Katrangan singkat:

Unit gas alam minangka piranti sing nggunakake gas alam minangka bahan bakar kanggo ngowahi dadi energi mekanik.Iki kalebu mesin gas lan generator, lan biasane digunakake kanggo ngasilake listrik utawa minangka sumber daya kanggo nyuplai peralatan utawa mesin liyane.

Minangka sumber energi sing resik lan efisien, gas alam akeh digunakake ing industri pembangkit listrik.Unit gas alam nduweni kaluwihan efisiensi pembakaran sing dhuwur, kurang emisi, lan swara sing sithik, lan bisa nyedhiyakake sumber daya sing bisa dipercaya, utamane kanggo kabutuhan listrik ing kutha utawa wilayah industri.s


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Unit gas alam bisa nggunakake macem-macem jinis mesin gas, kayata mesin pembakaran internal, turbin gas, lan sapiturute. nyopir generator kanggo ngasilake listrik.Turbin gas nggunakake gas alam kanggo ngasilake gas suhu dhuwur lan tekanan dhuwur, sing mimpin turbin kanggo muter, lan pungkasane nyopir generator kanggo ngasilake listrik.

Unit gas alam akeh digunakake ing bidang industri tenaga, produksi industri lan pemanasan.Ora mung nyedhiyakake sumber daya sing dipercaya, nanging uga bisa nggunakake karakteristik gas alam kanthi efisiensi dhuwur kanggo nyuda sampah energi lan polusi lingkungan.Nalika panjaluk energi resik mundhak, prospek aplikasi unit gas alam jembar banget.

Set generator tipe open gas alam
generator gas alam Yuchai

Requirements kanggo Gas alam

(1) Isi metana ora luwih murah tinimbang 95%.

(2) Suhu gas alam kudu antara 0-60.

(3) Ora ana najis sing kudu ana ing gas.Banyu ing gas kudu kurang saka 20g/Nm3.

(4) Nilai panas kudu paling sethithik 8500kkal / m3, yen kurang saka nilai kasebut, daya mesin bakal mudhun.

(5) Tekanan gas kudu 3-100KPa, yen tekanan kurang saka 3KPa, penggemar booster perlu.

(6) Gas kudu dehidrasi lan desulfurized.Priksa manawa ora ana cairan ing gas.H2S <200mg/Nm3.

Requirements kanggo Gas alam

(1) Isi metana ora luwih murah tinimbang 95%.

(2) Suhu gas alam kudu antara 0-60.

(3) Ora ana najis sing kudu ana ing gas.Banyu ing gas kudu kurang saka 20g/Nm3.

(4) Nilai panas kudu paling sethithik 8500kkal/m3, yen kurang saka nilai iki, daya saka

(5) Tekanan gas kudu 3-100KPa, yen tekanan kurang saka 3KPa, penggemar booster perlu.

(6) Gas kudu dehidrasi lan desulfurized.Priksa manawa ora ana cairan ing gas.H2S <200mg/Nm3.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita