Requirements kanggo Diesel Generator Sets ing Sea port

Pelabuhan segara mbutuhake set generator diesel kanggo njamin sumber daya sing dipercaya lan terus-terusan.Set generator iki kudu nyukupi syarat ing ngisor iki:

Output Daya: Set generator diesel kudu duwe output daya sing cukup kanggo nyukupi panjaluk listrik ing pelabuhan laut.Output daya kudu adhedhasar syarat beban total, kalebu lampu, mesin, lan peralatan listrik liyane ing terminal.

Efisiensi Bahan Bakar: Pelabuhan laut mbutuhake set generator diesel sing irit bahan bakar.Penting kanggo nyilikake konsumsi bahan bakar kanggo nyuda biaya lan njamin operasi sing lestari.Set generator kudu nduweni tingkat konsumsi bahan bakar sing efisien lan kudu bisa digunakake kanthi suwe tanpa ngisi bahan bakar.

Kepatuhan Emisi: Set generator diesel sing digunakake ing pelabuhan laut kudu tundhuk karo peraturan lingkungan lan standar emisi sing ketat.Set generator iki kudu nduweni emisi polutan sing sithik, kayata nitrogen oksida (NOx), partikel partikel (PM), lan belerang dioksida (SO2).Selaras karo standar emisi lokal lan internasional, kayata EPA Tier 4 utawa sing padha, perlu.

Tingkat Kebisingan: Pelabuhan segara duwe syarat khusus babagan tingkat gangguan amarga jarake karo wilayah omah utawa komersial.Set generator Diesel kudu duwe fitur pangurangan swara kanggo nyuda dampak polusi swara.Tingkat kebisingan saka set generator kudu memenuhi peraturan lan standar terminal pelabuhan lan panguwasa lokal.

Daya tahan lan linuwih: Generator set ing pelabuhan laut kudu awet lan dipercaya kanggo tahan operasi abot lan kahanan lingkungan salabetipun.Padha kudu bisa operate kanggo wektu lengkap tanpa risak utawa masalah kinerja.Pangopènan lan pemeriksaan rutin kudu ditindakake kanggo njamin umur dawa lan operasi sing dipercaya.

Fitur Safety: Set generator diesel sing digunakake ing pelabuhan kudu duwe fitur safety sing tundhuk karo standar industri.Fitur kasebut bisa uga kalebu mateni otomatis yen ana kelainan sistem, sistem pemadam kebakaran, lan proteksi marang fluktuasi voltase. Sistem Kontrol Cerdas: Pelabuhan laut mbutuhake set generator kanthi sistem kontrol cerdas sing ngidini gampang ngawasi, pangopènan, lan remot kontrol.Sistem kasebut kudu nyedhiyakake informasi wektu nyata babagan pembangkit listrik, konsumsi bahan bakar, lan jadwal pangopènan kanggo operasi lan optimalisasi sing efisien.

Ing ringkesan, set generator diesel sing digunakake ing port kudu nyedhiyakake output daya sing cukup, efisiensi bahan bakar, kepatuhan emisi, tingkat gangguan sing sithik, daya tahan, linuwih, fitur safety, lan sistem kontrol cerdas.Nyukupi syarat kasebut bakal njamin pasokan listrik sing stabil lan efisien kanggo pelabuhan laut.

20230913151208

Wektu kirim: Sep-13-2023